2012-12-15 14:33:35• hírek • Póti Orsolya

Andreea Balan volt a Grand Mall meghívottja

Látogatói rekordot döntött december 14-én a szatmárnémeti Grand Mall, hiszen a karácsonyi vásár mellett táncos fellépők, Tudor Toduti és Andreea Balan várta a közönséget egy két órás koncerttel.

Christmas Party című produkciójával látogatott a Grand Mallba Andreea Balan pop-énekesnő társaival együtt, azért, hogy bemutassa új dalait, táncos produkcióit és felelevenítse a több mint tíz éves slágereket.

Andreea koncertjét a szatmárnémeti Royal Dance táncosainak produkciója és a szatmári Tudor Toduti fellépése előzte meg. A fiatal tehetség két olyan dallal köszöntötte a közönséget, amelyet a román X-Faktorban is előadott, végezetül pedig megköszönte a szavazatokat és a támogatást.

Néhány percnyi szünet után színpadra lépett Andreea Balan és a csajok, akik szinte minden egyes dalnál más-más - igencsak kihívó - szerelésben lepték meg a közönséget. Felcsendültek a több mint tíz éves slágerek, de új dalokkal és táncbemutatóval is érkezett az énekesnő, aki csokoládéval és poszterrel ajándékozta meg a közönség legfiatalabbjait.

Zárásképpen kétszer is elhangzott a „Noapte de vis" c. szám, amely 2000-ben az Andre zenekar egyik leghíresebb slágerévé vált. A zenekart Andreea Bălan 1999-ben alapította meg barátnőjével Andreea Antonescuval. 2001 nyarán a zenekar feloszlott, és a két lány szólókarrierbe kezdett.

Egyébként a Grand Mall karácsonyi vására továbbrai s várja a látogatókat. Az ajándékkeresésben lévők itt minden bizonnyal találnak kedvükre valót a sok-sok termék közül.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: